Switch to full style
How to post photos, add links and much more.
Post a reply

Sat Jan 12, 2008 3:57 pm

How do you post pictures for visual learners ???? I am one of them...

Sat Jan 12, 2008 9:13 pm

John:

Have a read on How to Post a Picture for Visual Learners or check out the Cub Book of Knowledge

Sun Jan 20, 2008 6:29 pm

I tried also, I couldn't get logged on to the photo gallery?

Sun Jan 20, 2008 8:40 pm

LiL' Red wrote:I tried also, I couldn't get logged on to the photo gallery?


Do you have an account created?

Sun Jan 20, 2008 8:55 pm

LiL' Red wrote:I tried also, I couldn't get logged on to the photo gallery?


You have to create an account to be able to log in and then upload files.

Start with Register for Your Account. You have to read and agree to the EULA.

You then complete the Registration Form.

Then click the Submit Button. As soon as you do that, an email is generated and sent to the Administrators of the Photo Host.. who will then activate your account. Notice that it is required that you use your Farmallcub.com UserId as your PhotoHost ID. This helps us to keep spammers etc., out and make sure that unauthorized users do not get access to the host.

Sun Jan 20, 2008 9:00 pm

I think I created an account some time ago with the same user name and password as used on the forum. When I try to login an error comes up "Couldn't login try again". Next I tried to register and it says the email address is being used by another user.

Sun Jan 20, 2008 9:31 pm

Rudi, just tried again, when I hit submit it tells me another user is registered with my email address. Who do I need to contact :?

Sun Jan 20, 2008 9:51 pm

I am trying to get in, but can't on this computer.. It seems my IE7 doesn't accept scripted cookies.. so I will have to go downstairs..

Will try in a few minutes.. but so far I haven't been able to find your account. Will do what I can. I think the user password will have to be reset.

Sun Jan 20, 2008 10:27 pm

Lil" Red:

Check your PM's and your email. Account has been reset

Sun Jan 20, 2008 11:27 pm

O.K. now I have created an account with a photo. When I copy and paste, then preview all I get is the address, no picture! :? :x Quitting for tonite, will try again in the morning.
Anyway thanks for your help Rudi, I'm much closer than before.

Mon Jan 21, 2008 6:43 am

LiL' Red wrote:O.K. now I have created an account with a photo. When I copy and paste, then preview all I get is the address, no picture! :? :x Quitting for tonite, will try again in the morning.
Anyway thanks for your help Rudi, I'm much closer than before.


Lil Red:

after you copy and paste the url you have to apply the img tags. Click the IMG Button after you re-highlight the url or simply type Image and poof there you have it.

Almost there, try again.l 8) :D

Mon Jan 21, 2008 11:53 am

Thanks Rudi, it worked :D :D :D :D
Hope I can remember how WE did it next time.
Post a reply