help;;;;;page too wide on my screen

How do I.... ?

Moderator: Team Cub

help;;;;;page too wide on my screen

Postby mike in ga » Tue Feb 21, 2006 2:35 pm

o.k. fellow cubbers, give me some advice. the forum and message board is to wide for my screen. it wasworking good yesterday and my grands used the computer. today I went to cub board as i do about twice a day and it was too wide for the screen. what can i do to get it to fit. it comes up perfect on my wife laptop. i dont post much but i read the board all the time,, thank in advance for any help that I get. mike in ga
mike in ga
10+ Years
10+ Years
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:57 pm
Location: sardis ga,

Postby jostev » Tue Feb 21, 2006 4:36 pm

you might try changing your screen resultion....

Sometimes this happens on posts with pictures.... and not others

Johnny
User avatar
jostev
Cub Pro
Cub Pro
 
Posts: 1254
Joined: Wed Aug 31, 2005 5:10 pm
Location: NH, Bethlehem
Zip Code: 03574
eBay ID: farmallkid48
Skype Name: farmall_kid
Tractors Owned: 41 B
48 H
49 C
50 red demo Cub
51 C
52 Cub
54 Super C
61 and 63 Cub Cadet Originals
78 Cub Cadet 1450

Postby Bigdog » Tue Feb 21, 2006 4:41 pm

Mike, for some reason, that problem crops up with some computers when the holiday graphic is displayed in the upper left corner. Dennis will have that issue taken care of tonight hopefully and your problem should go away.
Bigdog
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem.

My wife says I don't listen to her. - - - - - - - - Or something like that!

http://www.cubtug.com
User avatar
Bigdog
Team Cub
Team Cub
 
Posts: 23820
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:50 pm
Location: OH, Stoutsville
Zip Code: 43154
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby mike in ga » Tue Feb 21, 2006 6:40 pm

everything was doing fine on my computer untill this morning. then it staarted being too wide for my screen . it fits perfect on my wife laptop s9 what have i done wrong. mike in ga
mike in ga
10+ Years
10+ Years
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:57 pm
Location: sardis ga,

Postby Rudi » Tue Feb 21, 2006 6:57 pm

Mike:

If you haven't changed anything, you didn't do anything wrong. There have been a few gremlins runnin around on the host server that is causing problems. One of them is as BD mentioned is the Snowman issue that people have been commenting on.

Methinks ... there are some spurious emmanations in the ether world that is causing some weird stuff to happen :roll: :oops: :roll: :shock: :lol:

Hang in there, Dennis is aware and working on it.

Also, you might want to run a scan of your Anti-Virus and your Anti-Spyware suites... just to be on the safe side. I did yesterday after too many outages.. I thought maybe I had picked up a few bugaboos.. so I ran it just to be sure..

Found a couple things, but nothing that would change my thoughts on this.. it is most likely server related..
Confusion breeds Discussion which breeds Knowledge which breeds Confidence which breeds Friendship

User avatar
Rudi
Team Cub
Team Cub
 
Posts: 28524
Joined: Sun Feb 02, 2003 8:37 pm
Location: NB Dieppe, Canada
Zip Code: E1A7J3
eBay ID: ve9rhs
Skype Name: R.H. "Rudi" Saueracker, SSM
Tractors Owned: 1947 Cub "Granny"
1948 Cub "Ellie-Mae"
1951 Cub "Jethro"
Dad's Putt-Putt
IH 129 CC
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: Rudi Saueracker, SSM

Postby mike in ga » Wed Feb 22, 2006 2:20 pm

thanks to everyone that hope me on my puter problem. i let the bug hound out and he caught two critters and they were put out. this morning the puter worked good so thanks to everyone.. mike in ga
mike in ga
10+ Years
10+ Years
 
Posts: 20
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:57 pm
Location: sardis ga,


Return to Message Board & Computer Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests