Sponsors

Sun Apr 16, 2006 9:59 pm

I noticed today that Ralph's Cubs is a sponsor of this site. I also noticed that Ralph's link does not show up at the bottom of a page where JP and TM does. Can we get this fixed :?: Or am I twisted somewhere :lol:
8)

Sun Apr 16, 2006 10:07 pm

:P It shows up on my screen at the bottom right as Ralphs Cubs. :P

Sun Apr 16, 2006 10:09 pm

Yep, shows up on mine, too. Clicked on the link and listened to Ralph's L.I.P. on his cub. SWEET :!:

Sun Apr 16, 2006 10:09 pm

Not on mine JB. The only links I get are for TM and JP over the top of the google adds.
8)

Sun Apr 16, 2006 10:16 pm

:roll: Well then you have a P.C. problem Donny. Your last post showed up twice so I deleted the second one. :shock:

Sun Apr 16, 2006 10:19 pm

No problem here. My mistake for posting twice. I'll re-boot and see what happens.
8)

Sun Apr 16, 2006 11:00 pm

If I log out I get the link. When I log back in it disappears. Hummm.
8)

Mon Apr 17, 2006 6:19 am

Sounds like maybe a really old cookie.

Mon Apr 17, 2006 8:40 am

Donny, clear your cookies and cache and try again. the link has been there for about a month or more.

Mon Apr 17, 2006 9:05 am

I spent the morning deleting cookies and all internet files. Each time I come back to the board I have to log in. When on the log in page I see the add but as soon as I log in the add disappears and only JP and TM are there.
I have done this several times to no avail.

Maybe Jamie and Tom are up to something :lol: :lol:
8)

Mon Apr 17, 2006 10:34 am

Another thing I noticed is when I'm logged out I get the "Cubfest Photo Host" link at the top of the page but it's not there when I'm logged in.
Guess I'll stay logged out so I don't miss out on anything and only log in when I have something useful to say, which will be very rare :lol:
8)

Mon Apr 17, 2006 11:44 am

Donny,

Any chance you've changed "Board Style" under your user preferences to something other than the default "subSilver"?

I haven't tried all the color schemes yet, but have found that the photo host and Ralph's Cubs links do not appear in some of them, but do show in the default theme.

Mon Apr 17, 2006 11:58 am

lildog,

I've been using the "subTrial" style since shortly after I registered on the board, without trouble. I'll try the default setting and report back.
I really don't want to change what I have permanently because then I may not remember who I am :lol: :lol:
I'll let you know.
8)

Mon Apr 17, 2006 12:17 pm

lildog,

That was exactly the problem. I changed to this funny looking blue and now I don't feel left out but I do feel depressed :lol: :lol: Funny how I never really noticed before. I wonder how many others are missing out :?:
Since I already now how to get to Ralph's link as well as the photo server, I'm changing back, the blue makes me blue :lol:
8)

Mon Apr 17, 2006 12:29 pm

I've tested all of them and subSilver and FarmallCub are the only ones on which the links show up. Dennis must have to manually add them to the other color schemes.