Sloooooooow....

How do I.... ?

Moderator: Team Cub

User avatar
Don McCombs
Team Cub Mentor
Team Cub Mentor
Posts: 12100
Joined: Mon Feb 03, 2003 6:45 am
Zip Code: 21550
Tractors Owned: "1950 Something" Farmall Cub
1957 Farmall Cub w/FH
1977 International Cub w/FH
1978 International Cub
1948 Farmall Super A
1951 Farmall Super C w/FH
Circle of Safety: Y
Location: MD, Deep Creek Lake

Sloooooooow....

Postby Don McCombs » Fri Apr 21, 2006 7:13 am

Is it just me and my computer, or has the board been unusually slow for the last several days for others, as well? :?
Don McCombs
MD, Deep Creek Lake

Image
Proud Member of Maryland Chapter 39

User avatar
Bigdog
Cub Pro
Cub Pro
Posts: 24066
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:50 pm
Zip Code: 43113
Circle of Safety: Y
Location: OH, Circleville

Postby Bigdog » Fri Apr 21, 2006 7:38 am

Don - yes the board has been slow. I believe Dennis may be having some server problems but I know that the board software has been slammed with spam posts and they are working on updates to help deal with them. I believe that is part of the slow posting problem.
Bigdog
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem.

My wife says I don't listen to her. - - - - - - - - Or something like that!

Image

http://www.cubtug.com

Bruce Sanford
10+ Years
10+ Years
Posts: 309
Joined: Sat Aug 07, 2004 11:08 am
Location: Enfield Nova Scotia

Postby Bruce Sanford » Fri Apr 21, 2006 7:41 am

I still have to sign in every time and it has also been very slow.I thought it was my computer.But everything else I do is good. 8) :) Bruce
owner of 48 fcub 34206 Cub cadets 108/102 with mower,snow thrower and blade

User avatar
Rudi
Cub Pro
Cub Pro
Posts: 28707
Joined: Sun Feb 02, 2003 8:37 pm
Zip Code: E1A7J3
eBay ID: ve9rhs
Skype Name: R.H. "Rudi" Saueracker, SSM
Tractors Owned: 1947 Cub "Granny"
1948 Cub "Ellie-Mae"
1968 Cub Lo-Boy
Dad's Putt-Putt
IH 129 CC
McCormick 100 Manure Spreader
McCormick 100-H Manure Spreader
Post Hole Digger
M-H #1 Potato Digger
Circle of Safety: Y
Twitter ID: Rudi Saueracker, SSM
Location: NB Dieppe, Canada

Postby Rudi » Fri Apr 21, 2006 9:45 am

Guys:

As in the other thread, Dennis is aware. I have been sending him regular bug reports and other error messages..

BD is correct.. the spamming has caused problems, and there are upgrades ongoing to address these problems.

One upgrade is a 15 sec lapse time between hitting the post and it actually posting... this is to help eliminate multiple posts at the same time, by the same poster.... it is a good thing

Mostly, the slow response times in loggin on, refresh, moving between forums, threads and the posting times are not related to this, but are actually server problems with the host I think... at least it appears this way to me....
Confusion breeds Discussion which breeds Knowledge which breeds Confidence which breeds Friendship



Return to “Message Board & Computer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests