Problem With Searches

How do I.... ?

Moderator: Team Cub

Problem With Searches

Postby Bob Grieb » Tue Jun 13, 2006 11:56 am

I am experiencing problems when I search a topic. I enter the search topic and get a listing of posts relating to the subject but when I try to read the post I get the following message:

You don't have permission to access /phpBB2/viewtopic.php on this server.

What am I doing wrong?

Thanks

Bob
User avatar
Bob Grieb
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 569
Joined: Wed Aug 17, 2005 1:01 am
Location: CA, Temecula
Zip Code: 92591

Postby John *.?-!.* cub owner » Tue Jun 13, 2006 12:32 pm

I can think of 2 possibioities, one if you got it on every item you tried, they system may be having a problem, and you need to wait a little and try again. What were the terms you were trying to search for, that may help.
"The Constitution is not an instrument for the government
to restrain the people, it is an instrument for the people to restrain the
government lest it come to dominate our lives and interests." Patrick Henry
User avatar
John *.?-!.* cub owner
Team Cub Guide
Team Cub Guide
 
Posts: 19457
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:09 pm
Location: Mo, Potosi
Zip Code: 63664
Tractors Owned: 47, 48, 49 cub plus Wagner loader & other attachments. 41 Farmall H.

Postby Bob Grieb » Tue Jun 13, 2006 12:53 pm

John

I have tried several times to view the searched topic. I will try again this evening to see if TIME will cure the problem

I was looking within Farmall Cub for sujects related to the 6 volt system and asking to give me responses in accending oder.

I get lots of results and I can click on the author and get the profile but when I click on the topic I get the Forbidden response. I am logged in.

I will see what TIME yields :? :? :?

Thanks

Bob
User avatar
Bob Grieb
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 569
Joined: Wed Aug 17, 2005 1:01 am
Location: CA, Temecula
Zip Code: 92591

Postby Dennis » Tue Jun 13, 2006 2:24 pm

Bob, it's not you, it appears to be a bug in the system. I'll check it out this afternoon/evening.

Thanks for the alert!

Dennis
"Time makes more converts than reason."- Thomas Paine
User avatar
Dennis
Site Admin
 
Posts: 2568
Joined: Sat Feb 01, 2003 9:53 pm
Location: MO, Oak Grove
Zip Code: 64075
Tractors Owned: 1947 Farmall Cub
104 Cub Cadet
Cub Cadet Original
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: @farmallcubcom

Postby Dennis » Tue Jun 13, 2006 2:34 pm

Bob, I'm guessing you were using are using the FarmallCub forum template, right? If so, there was a bug in the configuration and I just fixed it.

Let me know if it works now.

Dennis
"Time makes more converts than reason."- Thomas Paine
User avatar
Dennis
Site Admin
 
Posts: 2568
Joined: Sat Feb 01, 2003 9:53 pm
Location: MO, Oak Grove
Zip Code: 64075
Tractors Owned: 1947 Farmall Cub
104 Cub Cadet
Cub Cadet Original
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: @farmallcubcom

Postby Bob Grieb » Tue Jun 13, 2006 7:50 pm

Hi Dennis

Thanks for your esponse and help. I am still having a problem and I can't tell you why

If I search for anything related to system voltage I get a response listing several posts but I am "Forbidden" to view them.

If I put a subject in like "rings" I get a response listing several posts and I can access thel all.

I am not sure why it works that way but I have tried it several time with the same results.

Bob
User avatar
Bob Grieb
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 569
Joined: Wed Aug 17, 2005 1:01 am
Location: CA, Temecula
Zip Code: 92591

Postby Dennis » Tue Jun 13, 2006 8:27 pm

Bob, which template are you using? Subsilver, subtrail, FarmalCub, etc. (this would be setup in your profile.)

Is anyone else experiencing this problem?

Dennis
"Time makes more converts than reason."- Thomas Paine
User avatar
Dennis
Site Admin
 
Posts: 2568
Joined: Sat Feb 01, 2003 9:53 pm
Location: MO, Oak Grove
Zip Code: 64075
Tractors Owned: 1947 Farmall Cub
104 Cub Cadet
Cub Cadet Original
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: @farmallcubcom

Postby Bob Grieb » Tue Jun 13, 2006 8:46 pm

Hi Dennis

I am using Farmall Cub

Bob
User avatar
Bob Grieb
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 569
Joined: Wed Aug 17, 2005 1:01 am
Location: CA, Temecula
Zip Code: 92591

Postby johnbron » Tue Jun 13, 2006 8:51 pm

Bob Grieb wrote:Hi Dennis

I am using Farmall Cub

Bob



:idea: Make a quick change to subsilver and see what happens?. You can always change back. :idea:
Then came Bronson
User avatar
johnbron
CubPro Emeritus
 
Posts: 2809
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:31 am
Location: Puyallup, WA.

Postby Bob Grieb » Tue Jun 13, 2006 9:08 pm

Use of subsilver did not resolve the proble. If no one else is having the problem it must be something I am doing. The confusion is that on one subject it works and on the 12 volt issue it does not work

Bob
User avatar
Bob Grieb
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 569
Joined: Wed Aug 17, 2005 1:01 am
Location: CA, Temecula
Zip Code: 92591

Postby Bob Grieb » Wed Jun 14, 2006 10:21 am

Hi Dennis

FYI - I tried again this morning with the same results:

1) If I put in the search subject of "six volt system" I am forbidden access to the posts.

2) If I put in the search subject of "rings" I can access and all posts listed.

I am not sure why this occurs but my method of search is the same in every try I make.

Another way of saying it is I can read all search results on any subject except those searched as voltage issues

Bob
User avatar
Bob Grieb
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 569
Joined: Wed Aug 17, 2005 1:01 am
Location: CA, Temecula
Zip Code: 92591

Postby Bigdog » Wed Jun 14, 2006 11:25 am

Bob - Dennis and others:
Apparently it is the word "system" in the search. I used your search criteria and got the same results. I took out the word "system" and it is OK. Apparently, the search function thinks you are looking for system files and will not allow a view.
Bigdog
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem.

My wife says I don't listen to her. - - - - - - - - Or something like that!

http://www.cubtug.com
User avatar
Bigdog
Team Cub
Team Cub
 
Posts: 23820
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:50 pm
Location: OH, Stoutsville
Zip Code: 43154
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby Bob Grieb » Wed Jun 14, 2006 12:41 pm

Big Dog

I did as you suggested and it works :D :D :D :D

Thanks

Bob
User avatar
Bob Grieb
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 569
Joined: Wed Aug 17, 2005 1:01 am
Location: CA, Temecula
Zip Code: 92591

Postby Dennis » Wed Jun 14, 2006 1:14 pm

This is a bug in the upgraded version of the messageboard software. It produces a similar error on their site also, so I've submitted a bug report to them.

Thanks,
Dennis
"Time makes more converts than reason."- Thomas Paine
User avatar
Dennis
Site Admin
 
Posts: 2568
Joined: Sat Feb 01, 2003 9:53 pm
Location: MO, Oak Grove
Zip Code: 64075
Tractors Owned: 1947 Farmall Cub
104 Cub Cadet
Cub Cadet Original
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: @farmallcubcom


Return to Message Board & Computer Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest