network error

How do I.... ?

Moderator: Team Cub

network error

Postby John(videodoc) » Fri Feb 08, 2008 1:16 pm

This is the message i get going between topics, i then have to refresh or go all the way out to get where i want to go. Any ideas?


Network Error (tcp_error)

A communication error occurred: "Connection refused"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.

For assistance, contact your network support team.



John
User avatar
John(videodoc)
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 6450
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:16 pm
Location: IL, Paris just off of Interstate 70
Zip Code: 61944
Tractors Owned: -
55 F-Cub - snow plow and chains
4 Demonstrators Restored.
"Bette" - 22 mower
"Roxie" - 144 Complete Cults'
"Louise"(Done) IH 1000 One arm Loader
"Sandy"(Done) 193 Plow

1950 Demo "Billie" -(Woods 59")
Corn Stalk Cutter
23a Disc
Mid Mount Grader Blade
&
2005 Mahindra w/FEL
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby Pete1941 » Fri Feb 08, 2008 1:36 pm

John, in the last 2 weeks or so, I have been getting the same basic messages. At times they read a little different than yours but was wondering myself what was happpening. I've never had these until just recently. Maybe someone will explain. Pete
Pete1941
5+ Years
5+ Years
 

Postby John(videodoc) » Thu Feb 14, 2008 9:56 pm

pete i cleared the cookies history, temp internet files, did the disk defrag and disk clean up and it started working okay, so one of the things took care of the problems.
User avatar
John(videodoc)
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 6450
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:16 pm
Location: IL, Paris just off of Interstate 70
Zip Code: 61944
Tractors Owned: -
55 F-Cub - snow plow and chains
4 Demonstrators Restored.
"Bette" - 22 mower
"Roxie" - 144 Complete Cults'
"Louise"(Done) IH 1000 One arm Loader
"Sandy"(Done) 193 Plow

1950 Demo "Billie" -(Woods 59")
Corn Stalk Cutter
23a Disc
Mid Mount Grader Blade
&
2005 Mahindra w/FEL
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby John(videodoc) » Sat Feb 16, 2008 6:28 pm

pete, the problem came back. :(
so i contacted Dell, since i got a service plan with new laptop, and let them fix the problem.
on internet options, advanced tab, push restore factory settings, is what had to happen, something was telling something to not let me in.
User avatar
John(videodoc)
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 6450
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:16 pm
Location: IL, Paris just off of Interstate 70
Zip Code: 61944
Tractors Owned: -
55 F-Cub - snow plow and chains
4 Demonstrators Restored.
"Bette" - 22 mower
"Roxie" - 144 Complete Cults'
"Louise"(Done) IH 1000 One arm Loader
"Sandy"(Done) 193 Plow

1950 Demo "Billie" -(Woods 59")
Corn Stalk Cutter
23a Disc
Mid Mount Grader Blade
&
2005 Mahindra w/FEL
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby Pete1941 » Sat Feb 16, 2008 8:41 pm

Thanks John, I am still having a problem from time to time, so I will just have to run it down I guess.
Pete1941
5+ Years
5+ Years
 

Postby John(videodoc) » Sat Feb 16, 2008 9:03 pm

Pete that fix worked for a while as well, sol then i went to tools, options, security, and added farmallcub.com as a trusted site and it started working again. as it is now. so maybe between the two of us we will figure it out.
john
User avatar
John(videodoc)
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 6450
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:16 pm
Location: IL, Paris just off of Interstate 70
Zip Code: 61944
Tractors Owned: -
55 F-Cub - snow plow and chains
4 Demonstrators Restored.
"Bette" - 22 mower
"Roxie" - 144 Complete Cults'
"Louise"(Done) IH 1000 One arm Loader
"Sandy"(Done) 193 Plow

1950 Demo "Billie" -(Woods 59")
Corn Stalk Cutter
23a Disc
Mid Mount Grader Blade
&
2005 Mahindra w/FEL
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby Pete1941 » Sat Feb 16, 2008 9:23 pm

Thanks John, I recently installed some new software and this could be a problem with one of the drivers, so microsoft says. Will let you know if I come up with anything definitive, Pete
Pete1941
5+ Years
5+ Years
 

Postby John(videodoc) » Sun Feb 17, 2008 10:38 am

Hey Pete the problem continued, so back to Dell. We ended up down loading firefox @ mozilla.com and guess what.

Internet explorer would not open farmallcub.com but firefox did without a problem.
User avatar
John(videodoc)
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 6450
Joined: Mon Jul 25, 2005 10:16 pm
Location: IL, Paris just off of Interstate 70
Zip Code: 61944
Tractors Owned: -
55 F-Cub - snow plow and chains
4 Demonstrators Restored.
"Bette" - 22 mower
"Roxie" - 144 Complete Cults'
"Louise"(Done) IH 1000 One arm Loader
"Sandy"(Done) 193 Plow

1950 Demo "Billie" -(Woods 59")
Corn Stalk Cutter
23a Disc
Mid Mount Grader Blade
&
2005 Mahindra w/FEL
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y


Return to Message Board & Computer Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests