PhotoHost problems

How do I.... ?

Moderator: Team Cub

PhotoHost problems

Postby Trent M » Mon Jul 27, 2009 8:51 pm

I'm having a problem logging on to the PhotoHost. When I click "login" I get this message "Warning your browser does not accept script's cookies." I type my username and password and it wecomes me, as if I'm logged in. But back at the home page, I get the login selection at top, instead of the other options, to upload, etc. Any ideas?
Trent McPeak
Cub Database
User avatar
Trent M
Cub Pro
Cub Pro
 
Posts: 2844
Joined: Wed Aug 09, 2006 6:21 pm
Location: Illinois Southern
Zip Code: 62859
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Re: PhotoHost problems

Postby Rudi » Tue Jul 28, 2009 8:33 am

Trent:

What browser are you using? IE, FireFox, Safari etc...?

Have you cleared your history and your cookies? I see it often on :eBay: even though there has been no change. I just go to the root page of :eBay: and it gets me to my homepage and then all works... could be something really simple that will clear up on it's own.

Oh, I just logged in to the host and all seems to be working properly.
Confusion breeds Discussion which breeds Knowledge which breeds Confidence which breeds Friendship

User avatar
Rudi
Team Cub
Team Cub
 
Posts: 28467
Joined: Sun Feb 02, 2003 8:37 pm
Location: NB Dieppe, Canada
Zip Code: E1A7J3
eBay ID: ve9rhs
Skype Name: R.H. "Rudi" Saueracker, SSM
Tractors Owned: 1947 Cub "Granny"
1948 Cub "Ellie-Mae"
1951 Cub "Jethro"
Dad's Putt-Putt
IH 129 CC
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: Rudi Saueracker, SSM

Re: PhotoHost problems

Postby Trent M » Tue Jul 28, 2009 9:53 am

I'm using IE7. Also, now the forum will not "log me in automatically each time I visit," but that's a minor inconvenience.
Trent McPeak
Cub Database
User avatar
Trent M
Cub Pro
Cub Pro
 
Posts: 2844
Joined: Wed Aug 09, 2006 6:21 pm
Location: Illinois Southern
Zip Code: 62859
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Re: PhotoHost problems

Postby Trent M » Tue Jul 28, 2009 2:05 pm

I cleared out the history, etc., and still no luck. :?
Trent McPeak
Cub Database
User avatar
Trent M
Cub Pro
Cub Pro
 
Posts: 2844
Joined: Wed Aug 09, 2006 6:21 pm
Location: Illinois Southern
Zip Code: 62859
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Re: PhotoHost problems

Postby vtwarthog » Tue Jul 28, 2009 2:14 pm

If you have recently adjusted the security level of your browser upwards you may have inadvertantly dis-allowed the storage of cookies. Cookies are normally used to keep track of users and to track their security levels and progress through website pages.
Paul Allard
vtwarthog
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 150
Joined: Mon Jun 01, 2009 12:30 am
Location: VT
Zip Code: 00000
Tractors Owned: -----------------------
63 IH cub lo-boy,
74 IH 154 w/3pt & creeper
72 IH 454 diesel w/loader

Re: PhotoHost problems

Postby Trent M » Tue Jul 28, 2009 2:19 pm

I have not changed security settings and don't know how. Can someone tell me where I can go to enable cookies? I'm sure I've seen it before, but don't remember where.
Trent McPeak
Cub Database
User avatar
Trent M
Cub Pro
Cub Pro
 
Posts: 2844
Joined: Wed Aug 09, 2006 6:21 pm
Location: Illinois Southern
Zip Code: 62859
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Re: PhotoHost problems

Postby Rudi » Tue Jul 28, 2009 4:23 pm

Trent:

IN IE6 so I assume IE7 would be similar.. Tools then Internet Options then Security. You should be able to reset to medium there or whatever level you prefer. You can also change the settings for your cookies under the privacy tab.. but you will have to read up on how to do that. Cookies are normally an automatic function, but you can dictate how cookies are stored on a site to site basis if you choose. Try that and once it works then go back to auto mode.

Let us know ifn all this stuff helps.
Confusion breeds Discussion which breeds Knowledge which breeds Confidence which breeds Friendship

User avatar
Rudi
Team Cub
Team Cub
 
Posts: 28467
Joined: Sun Feb 02, 2003 8:37 pm
Location: NB Dieppe, Canada
Zip Code: E1A7J3
eBay ID: ve9rhs
Skype Name: R.H. "Rudi" Saueracker, SSM
Tractors Owned: 1947 Cub "Granny"
1948 Cub "Ellie-Mae"
1951 Cub "Jethro"
Dad's Putt-Putt
IH 129 CC
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: Rudi Saueracker, SSM

Re: PhotoHost problems

Postby lildog » Tue Jul 28, 2009 6:29 pm

Trent,

I would advise you to try another browser, just to rule that out. Google Chrome is an easy and small download and install. Try that and we'll know whether it's IE or not.
www.google.com/chrome

If it isn't the browser itself, the most likely culprit is antivirus or firewall. Has your antivirus software or Windows updated recently?
John "lildog" Ratliff: Facebook | Twitter
User avatar
lildog
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 839
Joined: Wed Jun 08, 2005 6:54 pm
Location: Ohio, Chillicothe
Zip Code: 45601
Skype Name: JohnRRatliff

Re: PhotoHost problems

Postby Trent M » Tue Jul 28, 2009 7:21 pm

I downloaded and tried Chrome and it did the same thing. I don't think there have been any changes. I'll look into it further and report back. I have found the security settings.
Trent McPeak
Cub Database
User avatar
Trent M
Cub Pro
Cub Pro
 
Posts: 2844
Joined: Wed Aug 09, 2006 6:21 pm
Location: Illinois Southern
Zip Code: 62859
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Re: PhotoHost problems

Postby lildog » Tue Jul 28, 2009 7:26 pm

If Chrome gives you the same problem, then the issue isn't in your browser. It's most likely your antivirus or firewall (Norton, McAfee, Trend, etc.) Check your privacy settings.
John "lildog" Ratliff: Facebook | Twitter
User avatar
lildog
5+ Years
5+ Years
 
Posts: 839
Joined: Wed Jun 08, 2005 6:54 pm
Location: Ohio, Chillicothe
Zip Code: 45601
Skype Name: JohnRRatliff

Re: PhotoHost problems

Postby Trent M » Thu Aug 13, 2009 8:19 pm

I couldn't get it to work, so I just redid my entire computer. Its fine now!! :{_}:
Trent McPeak
Cub Database
User avatar
Trent M
Cub Pro
Cub Pro
 
Posts: 2844
Joined: Wed Aug 09, 2006 6:21 pm
Location: Illinois Southern
Zip Code: 62859
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y


Return to Message Board & Computer Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests