posting picture problem

Tue Jan 04, 2011 7:33 pm

thanks for previous advice however, the simple one goint to photo album ,click on thumbnail etc etc. acts like it wants to upload, but, can't see in preview
not sure if it is getting hung up on Img as when I click on it Img appears twice before I paste the address, then appears twice after the address is pasted (example)
We are not computer savvy with a lot of downloads that eventually lead to bad viruses so we like simple instructions. so far tried several instructions nothing works. Running Windows 7

Re: posting picture problem

Tue Jan 04, 2011 10:20 pm

Jeff:

Uploading a file to the CubFest PhotoHost is no different in Windows 7 as it would be in VIsta/XP or any other OS. As for how the file gets there depends on the software that the particular host is using. Are you trying to upload to the CubFest Photohost?

Re: posting picture problem

Thu Jan 06, 2011 8:10 pm

yes still havn't succeeded with this effort. Everything seems to go great on the walk thru but, no picture appears in preview on the Testing Forum Sandbox.The instrutions were simple enough which was why I tried the method.

Re: posting picture problem

Thu Jan 06, 2011 9:36 pm

Jeff - go to the test forum and make a post with your attempt to include a picture. We can look at what you have and perhaps see what is wrong.

Re: posting picture problem

Thu Jan 06, 2011 9:41 pm

I just got off the phone with Jeff's wife. She said they were trying to post straight from their computer. They now have a photohost account and we are going to work on it tomorrow.