posts marked as read

Fri Jan 21, 2005 9:13 pm

Is anyone besides me having troubles with posts on the board showing aas read that haven't been? I just upgraded to Windows XP, and have been having problems with posts suddenly being marked as read that haven't been, sometimes while I'm still on the board.

Fri Jan 21, 2005 9:16 pm

John, I am running XP on my laptop and there are no problems with it.

Fri Jan 21, 2005 9:23 pm

I'm running XP on my home computer and shop computer and that just started on both.

Fri Jan 21, 2005 9:25 pm

John, this may be a problem with the board software. You might want to send Dennis a note.

Fri Jan 21, 2005 10:24 pm

I'm not seeing on my end tonight (119 new messages).

I'll do a rebuild on the database and see if that clears things up for you.

Dennis

Fri Jan 21, 2005 10:34 pm

I did a rebuild on all the database tables. Let me know if you are still having problems -- there were a few errors that could have caused this, but they were corrected.

Thanks,
Dennis

Mon Feb 07, 2005 10:35 pm

It still does it only sometimes on 2 different machines. One with XP Pro and all the updates and service pack 2 and the other with Windows 98 second edition with all updates.

Mon Feb 07, 2005 10:42 pm

Just moved over to wife's computer and it never has been to farmall cub.com and same thing. Hers is XP Pro. Signed in or not same thing. All are networked so it the same IP address on all 3.

Mon Feb 07, 2005 10:54 pm

Dennis:

I really didn't see this problem up until today. On both mine and Em's account. We both knew we hadn't read any posts, but they showed up as being read.... I am running Win98SE on this particular computer. Now mind you, this one has been corrupt for a long time, but as I said, that particular problem has not appeared until today.

Gremlins :?: :idea: :?: :)