184 driving me crazy

IH CUB Lo-Boy Series - 154, 184, 185 Forum -- Questions and answers to all of your Lo-Boy related issues.
Forum rules
Notice: For sale and wanted posts are not allowed in this forum. Please use our free classifieds or one of our site sponsors for your tractor and parts needs.
treeman53
Posts: 23
Joined: Sun Sep 15, 2019 11:02 am
Zip Code: 16417

184 driving me crazy

Postby treeman53 » Thu Nov 21, 2019 3:05 pm

Had head milled, new radiator and hoses, tune up kit, fixed various wiring issues... Anyway, runs good now. Got Woods LB deck apart, new spindles and idlers, new belt. Now, I get it all assembled, and, every time I engage the mower, the belt comes off! Tried to get the idlers set as per manual. It says left side idler should be set so belt is approx. 1" above the top groove on deck pulley. Right, 1" below bottom groove of deck pulley. I have the left idler as high as it will go, and that results in a straight line from deck pulley to idler. If I go to the next lower hole on rear mount, the rear of mower will be somewhat lower than the front. Front is adjusted for slightly over 2 1/2" cut, so I don't want that any higher. What on earth am I doing wrong this time? I had no trouble on my Farmall A when I did that deck. This thing is driving me crazy, though, admittedly, not a very long trip....

Should also mention that the assembly with the idlers and rear bracket mount has up and down play. Is this normal? Should belts be tight enough to hold it in the highest position? At that point, it hits the rear end, at that seems to be what limits it's upward travel.

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Lo-Boy Series - 154, 184, 185”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest